Paperam

 

Tecnologia


   

HP Làtex impressora de gran format

Impressora de gran format latex La tecnologia HP Làtex més recent incorpora un ampli conjunt de certificacions que aborden tot l'espectre de preocupacions ambientals: des de formulacions de tintes i qualitat de l'aire en interiors, tant per a la producció de material imprès com per a l'exhibició, fins consideracions sobre el cicle de vida, de tal manera que els seus productes hagin assolit reconeixement generalitzat com els preferits des del punt de vista ambiental.Material imprimible: Pancartes, exhibidors, Pancartes a doble cara, Gràfics per a esdeveniments i exposicions, senyalització per a exterior, Pòsters per a interior, Decoració interior, Caixes de llums - pel·lícula; Caixes de llumspaper; murals, POP / POS, pòsters, Gràfics per a vehicles, Senyalització de trànsit.
Laser CO2 gravat i tall

La màquina de gravat i tall làser permet treballar sobre una gran quantitat de materials. Les opcions d'aplicació gràcies als làsers de CO2 ens permet actuar sobre una gran quantitat de materials des d'un full de paper o bolígraf fins a una maleta per la seva mida o amb la graduació de la potència sobre superfícies delicada o no. Depenent dels materials, amb làser podem realitzar talls de fins a 2-3 mm de profunditat. Això inclou materials habituals com el cuir i la fusta, però també el cautxú, a més de poder gravar metall revestit.
Impressió tèxtil

Impressora digital tèxtil Epson SureColor SC-F2100 està pensada per a la impressió digital directa en productes tèxtils. Perfecta per imprimir sobre samarretes i altres productes tèxtils per la seva alta productivitat, rapidesa i facilitat d'ús. Té una configuració que permet imprimir samarretes negres, fosques amb una base de tinta blanca que fa que els resultats del color siguin espectaculars. I també amb resultat òptim per imprimir sobre samarretes blanques o clares.
Impresora Plana UV

La impressora Rolant UV de plataforma plana per materials rígits ens ofereix brillants resultats de color, textures realistes i elegants efectes de relleu. Amb facilitat i eficiència optimitzades, podem imprimir fins a 30cmx50cmx10cm directament sobre accessoris, regals, ceràmiques, fundes mòbils i una infinitat de productes populars. Crear objectes personalitzats únics, atractius i altament impresionants amb la UV té un resultats impresionants
Fotocopiadora convencional i complements

La impressió en petit format és aquella que imprimeix fins SRA3 (a 47x32cm). Els materials imprimibles són variables; varietat de papers, adhesius, en polièster, cartolines, etc. Sobre un gruix d'entre 80 i 300 grams. La copisteria es complementa amb el tall, plegat, enquadernacions, plastificacions, etc.
Impressora sublimació

La sublimació consisteix a passar la tinta del paper de transferencia i mitjançant calor a l'objecte que volem sublimar. La tinta passa d'estat sòlid a gasós per poder fixar-se sobre l'objecte. Hi ha un ampli catàleg de productes per personalitzar tasses, fundes per a coixins bosses, quadres, imants, clauers, plaques, porta fotos, puzles, rellotges, samarretes i molt més. Els objectes sublimables són en base polièster.
Plòter de tall

El plòter de tall Summa està dissenyat per oferir una àmplia gamma d'aplicacions per al mercat de senyalització i visualització. S'aconsegueixen des de calcomanies, senyals de trànsit, tanques publicitàries, etc., perfectament tallats amb els traçadors de tall. Adhesius (únics), Etiquetes, Adhesius per a finestres, Retolació i gràfics de vehicles • Retolació d'aparadors, Plantilles, Lletres petites intricades, dissenys, Tèxtils tècnics...
Fotografies de les de sempre

El sistema PhotoPrintMe!, de Mitsubishi Electric Photo Printing Solutions consta de dos elements fonamentals: la impressora Smart D90 RT, compacta i de mida reduïda que, gràcies a la seva tecnologia de sublimació tèrmica, permet una impressió de gran velocitat, qualitat i en diferents formats i acabats; i un catàleg online personalitzat i associat directament al nostre establiment, accessible per a l'usuari mitjançant des de la pàgina de
paperam.com.. En aquest catàleg s'ofereixen múltiples productes d'impressió: fotografies, targetes de felicitació, calendaris, punts de llibre, etc., tot això de forma fàcil i accessible des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

Instagram Facebook Twiter Pinterest Youtube     inici/ +34937779700/ paperam@paperam.com/ Watsapp +34693004550 Collbató Ed. Bonpreu